Tapa tai tule tapetuksi
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Dominic Trager

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Gus
YLIN JOHTAJA
YLIN JOHTAJA
avatar

Viestien lukumäärä : 38
Join date : 12.09.2015

ViestiAihe: Dominic Trager   La Syys 12, 2015 4:48 pm

 
Dominic "Dom" Trager

:: Dominic Sebastian Trager ::
:: 34 v. ::
:: mies : hetero : sinkku ::
:: kapteeni merijalkaväessä ::
:: aseinaan tarkkuuskivääri (34 luotia) ja merijalkaväen puukko ::
:: varusteinaan hänellä on rinkka, köyttä, taskulamppu, armeijan auto, nahkahansikkaat, musta pipo & alueiden kartat ::
:: liikkuu armeijasta tuttujen ystäviensä Nickin, Gaben, Emilian (jota kutsuu kylläkin Emilyksi) ja Samin kanssa ::


:: ULKONÄKÖ ::
Dom on noin 176 cm pitkä, lihaksikas ja vaaleaihoinen mies. Kookkaaksikin miestä voisi kuvata, kiitos pitkien ja raskaiden treenien. Dominicilla on erinomainen kunto, ja hän jaksaa juosta pitkiä matkoja pysähtymättä. Nopea mies ei kuitenkaan ole, vaan pikemminkin vahva. Mies on harrastanut nyrkkeilyä ja vapaaottelua, joten hänellä on kokemusta kamppailulajeista. Näin jäkevää miestä ei ole muutenkaan helppoa tappaa.

Dominicilla on vaaleat, melkein kultaisen väriset lyhyehköt hiukset. Hänen silmänsä ovat vihreät, mutta kun tarkemmin katsoo, saattaa erottaa myös sinistä. Hänellä on usein parransänki kasvoillaan, ja kun se kasvaa miehen mielestä liian pitkäksi, asia korjataan puukkoa käyttäen. Useiden mielestä hän on komea, ja lähes kaikkien mielestä hän näyttää sitkeältä ja rehelliseltä. Dominic ei naura tai hymyile usein, ja silloin kun hän niin tekee se loppuu yhtä nopeasti kuin alkoikin.

Vakiovaatteina miehellä ovat vihreä pitkähihainen, musta kauluspaita sekä armeijan housut sekä sieltä saadut mustat maiharit. Kädestä löytyy myös kello ja kaulasta armeijasta myöskin peräisin oleva nimilaatta. Kivääri kulkee joko käsillä valmiina tai sitten selässä hihnan avulla. Merijalkaväen puukko kulkee puolestaan Dominicin mustalla nahkavyöllä.


:: LUONNE ::
Ensivaikutelma Domista on luultavasti kylmä, varma ja rehellinen. Sellainen hän todellakin on. Dominicin tapauksessa moni ei erota kylmyyttä ja tunteettomuutta. Domilla on tietenkin tunteita, mutta hän on oppinut peittämään ne ja toimimaan järjen avulla. Se tekeekin hänestä häikäilemättömän tappajan kun kulkijoista puhutaan. Muita selviytyjiä hän ei noin vain tapa, vaan vain silloin kun he ovat vaaraksi Domille ja hänen ystävilleen. Mies yrittää viimeiseen asti välttää elävien ihmisten tappamista, sillä se olisi vain voittoa kulkijoille, joita hän vihaa. Kulkijat todellakin ällöttävät miestä, eikä hän kadu tippaakaan niiden syöpäläisten tappamista. Apocalypsiin Dom suhtautuu yllättävän neutraalisti. Dominic on myös sitkeä, eikä lopeta yrittämistä kunnes onnistuu. Hän ei loukkaannu helposti ja on muutenkin kylmäpäinen vaikka joku yrittäisikin ärsyttää häntä. Dom ei riidellessään huuda, vaan puhuu selkeästi.

Miestä on aika vaikea lukea, sillä ulkoapäin hän on hiljainen, eikä mies paljasta tunteitaan minkäänlaisin elein ellei hän sitä itse halua. Muita ihmisiä hän osaa lukea kuitenkin tosi hyvin, ja omaakin erinomaiset johtajan taidot, vaikka puhujan vikaa miehestä ei löydy. Dom osaa ottaa asiat omiin ohjiinsa ja kontrolloida muita välillä jopa niin, etteivät he itse tajua sitä. Dominic on luotettavan näköinen, (ja sitä hän onkin) mutta hän ei itse luota muihin hirveän nopeasti. Miehen luottamus on ansaittava hiljalleen, ja jos sen menettää, takaisin sitä ei saa.


:: MENNEISYYS ::
Dominic Sebastian Trageriksi nimetty poikavauva syntyi syyskuun kolmantena päivänä Mark ja Beth Tragerille Kansasiin. Jo alusta asti palomiehen virassa oleva Mark ja kaupan kassalla työskentelevä Beth opettivat Domille oikeat arvot. Hän alkoi arvostamaan rehellisyyttä, oikeudenmukaisuutta ja sitkeyttä. Pojasta tulikin arvojensa orja kasvaessaan. Kun hän oli viiden vanha, perheeseen tuli lisäystä; hän sai pikkuveljen, Luken. Lukekin kasvatettiin kunnolliseksi kansalliseksi. Kun oikea aika koitti, molemmat pojat liittyivät merijalkaväkeen. Siellä erityisesti Dom yleni nopeasti, ja kun 31 vuotta oli kulunut miehen syntymästä, hän olikin saanut arvonimen kapteeni. Zombie apocalypsi alkoi kahden vuoden päästä, ja Dom komennettiin Atlantaan pysäyttämään zombiet. Keskustassa tilanne oli koko ajan huono, ja kun häviö oli ilmiselvä Dominic pakeni muutaman ystävänsä kanssa. Se todella syövytti häntä sisältä, sillä se oli vastoin kaikkea hänen oppimaansa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Dominic Trager
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
TWD: Survivors in Georgia :: Selviytyjät :: Miehet-
Siirry: