Tapa tai tule tapetuksi
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Emilia Darknova

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
BlackWolf
VierailijaViestiAihe: Emilia Darknova   Ti Syys 15, 2015 7:04 pm

//esittelyyn tulee otsikoita ja kuvia, jostain syystä foorumi ei antanut vieraan laittaa kuvia :'D tuli tuolainen teksti: Guests can't post external links or emails.//
PERUSTIEDOT
Nimi: Emilia Monic Darknova
> Ystävät kutsuvat nimellä Em, muut taas joko sukunimellä tai koko etunimellä
Sukupuoli: Nainen
Ikä: 23v
Seks. suuntautuminen: Hetero
Entinen ammatti: Merijalkaväen lääkäri, mutta kokemusta myös rintamalta

ASEET & TARVIKKEET:
Em omistaa aseinaan äänivaimennetun kiväärin, jossa luoteja jäljellä 30kpl sekä uskollisen viidakkoveitsen + ryhmän yhteiset aseet panoksineen
Tarvikelista, *-merkityt kuuluvat koko joukolle:
• rinkka, jossa
- kaksi suurta ensiapupakkausta sisältöineen*
- viltti*
- muovinen juomapullo
- vaihtovaatteita (toppi, collarit, pipo, hansikkaat jne.)
- taskulamppu (itsestään ladattava)
- purkkapussi vuodelta nakki ja muusi
• köyttä*
• armeijan auto*
• alueiden kartat*

SELVIYTYJÄT:
Em kuuluu merijalkaväen sotilaitten ryhmään yhdessä Dominicin, Caben, Samin ja Nickin kanssa. Em on joukon ainoa nainen, mutta pärjää silti miesten kanssa vallanmainiosti osaten pitää omia puoliaan. Vaikka Dom onkin joukon johtaja, ei neito pidä muita yhtään sen pienemmässä arvossa. Silti neidolla on jokaisesta miehestä oma mielinpiteensä, läheisimmäksi on kuitenkin osoittautunut joukon kuski Sam.
Neito itse toimii joukon lääkärin tehtävissä entisen ammattinsa mukaisesti, mutta aseenkäyttö luonnistuu neitokaiselta aivan yhtä hyvin kuin haavojenkin parantaminen.


.:ULKONÄKÖ:.
Emilia on vielä nuori nainen ja vaikka armeijan käyneenä omistaakin melko vahvan kehon ja hyvän kunnon, tunnistaa tämän silti selvästi naiseksi. Kurveja löytyy aivan riittävästi ja rinnat ovat keskiluokkaa, eivät liian suuret eivätkä liian pienet. Neito on melko timmissä kunnossa ja lihasta löytyy, muttei liikaa naiselle. Raajat ovat pitkähköt, mutta silti muuhun kehoon sopusuhtaiset. Pituutta löytyy sellaiset 169 sentimetriä ja painoa hieman alle keskiverron, eletäänhän nyt sentään acolypsia eikä ruokaa aina ole saatavilla kun sitä kaivattaisiin. Hiukset Emillä on vaalean ruskeat, keskipitkät ja ovat yleensä kiinni, muuten ne valuisivat epäsiisteinä kokoajan naamalle ja naisen sinisille silmille.
Mitä vaatetuksen puoleen tulee, on se varsin armeijamaista: maastokuvioiset tai mustat housut sekä musta toppi unohtamatta mustaa nahkatakkia. Jaloissa ovat armeijasta peräisin olevat tummat maiharit. Varsin yksinkertaiset vaatteet, eikö vain?
Tatuointeja tai sen suurempia arpia ei neidolta ainakaan toistaiseksi löydy, mistä saakin neito itseään kiitellä.
(kuvissa Emilia Clarke)


.:LUONNE:.
Emilia on luonteeltaan sellainen, mitä armeijassa olevalta naiselta nyt voi odottaa: itsenäinen, vakava, oikeudenmukainen ja rohkea.Rehellisyys ja oikeudenmukaisuus on ollut Emillä aina verissä, eikä hän pelkää jatkaa samaa rataa niin pitkään kuin pysyy elossa. Jo lapsena neito on joutunut selviämään tiukoistakin paikoista itse eikä yksinhuoltaja isältä ole paljoa tukea herunut pahoissa elämäntilanteissa. Emilia itsenäistyi jo todella nuorena ja siinä kai syy miksi hän päätyi armeijan leipiin. Siellä hän sai toteuttaa arvojaan ja oppia puolustamaan itsensä lisäksi muita.
Armeijassa kuvioihin astui myös rohkeus ja se, ettei pahoista paikoista pääsisi pois, niistä olisi selvittävä. Em oppi vahvaksi ja sitkeäksi, ehkä jopa hivenen kylmäksi sekä vakavaksi.
Vaikka Em onkin ulkokuoreltaan hivenen kylmä, ei paljoa hänen lämpenemiseen, usein pelkkä tutustuminen riittää. Pinnan alta kehkeytyy nopeasti tempramenttinen ja omia mielinpiteitään puolustava persoona, joka osaa silti välittää lähimmäisistään ja ystävistään. Neito kokee kaikki tunteet voimakkaina ja osaa ollakkin varsin ilmeikäs tapaus useinmiten. Osaa Em olla kohteliaskin, se on vain varsin harvinaista.
Kuolleisiin Emilia suhtautuu melko tunteettomasti. Alussa niiden tappaminen tuntui jollain tasolla väärältä, mutta nykyään ei niinkään. Em pyrkiikin ajattelemaan, etteivät kulkijat ole enää ihmisiä vaan kuolleita, jotka eivät vain tahdo pysyä sellaisina. Selviytyjiin taas suhtaudutaan melko neutraalisti, vaikkakin varautuneesti. Ihmisiähän ne hekin ovat.
(luonne tulee kehittymään pelissä omaan suuntaansa)


.:MENNEISYYS:.
Em syntyi esikoisena Atlantassa asuvaan perheeseen, johon kuului tämän isä Troy sekä äiti Felicia Darknova. Felicia kuoli kuitenkin pian Emilian syntymän jälkeisiin komplikaatioihin, mikä tuntui särkevän Troyn totaalisesti. Silti hän sinnitteli tyttärensä puolesta, vaikkei mikään parasisä ollutkaan. Emilian lapsuuskaan ei ollut mikään kaikkein valoisin. Häntä kiusattiin koulussa ties mistä syistä ja palatessaan kotiin ruhjeilla ja silmä mustana, ei Troy hetkauttanut korvaansakkaan. Em ei koskaan saanut apua minkäänlaisissa tilanteissa ja niimpä jo nuorena oppi selviytymään elämässänsä itse.
Niimpä tytön täyttäessä 15 vuotta, muutti hän omilleen pieneen yksiöön hieman kauemmas Atlantan keskustasta. Elämä tuntui pian ottavan enemmän ilmaa siipiensä alle ja eipä kauaakaan kun Em hakeutui armeijaan. Vaikkei hän kovinkaan korkealle arvoasteikossa kerennyt kohota muuan acolypsin takia, lääkärin paikka sekä aseen käytön taitaminen osottautui yllättävän hyödylliseksi. Rintamalla neito tapasi Samin, mukavan oloinen nuorimies, ja hänen kauttaan tutuiksi tulivat myös Dom sekä Millerin veljekset. Rintamalla alettiin kärsiä tappioista eikä Emilia epäröinyt lähteä tutuksi tulleiden sotilaiden matkaan heidän perääntyessä rintamalta omiin oloihinsa.
Siitä asti on neito kulkenut lääkärin hommissa miesten mukana ja tulisi varmaan kulkemaan vielä pitkään.. ellei sitten muuttuisi itse pelkäksi kulkijaksi.
To be continue...

.:MUUTA:.
• Rakastaa purukumeja[/center]
Takaisin alkuun Siirry alas
Gus
YLIN JOHTAJA
YLIN JOHTAJA
avatar

Viestien lukumäärä : 38
Join date : 12.09.2015

ViestiAihe: Vs: Emilia Darknova   Ke Syys 16, 2015 5:59 am

Tosi hyvin tehty esittely, ja löysin vain yhden kirjoitusvirheen (tsekkaas menneisyys). Juu, eipä se haittaa että et tähän saanut kuvaa, sillä kun liityt saat varmasti varsinaiseen esittelyyn kuvan. Eipäs mulla ole muuta moitittavaa, joten päästänkin sinut tästä rekisteröitymään ja lisäämään hahmosi esittelyn naisten puolelle Very Happy

syksyisin terveisin, Gus (yp)

_________________
"If you don't play this game, you're already dead." - Dom
Odotettavissa... Rory & Benjamin
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Emilia Darknova
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
TWD: Survivors in Georgia :: TÄRKEÄÄ :: Hahmohyväksyntä-
Siirry: